Over Marley
Het gezicht achter Fayette Hair & Beau Jolie
Mijn naam is Marley van Berkel. Ooit, als klein meisje keek ik al op tegen mijn moeder die destijds ook kapster was. Zij inspireerde mijn zusje en mij met haar liefde voor het innerlijk & uiterlijk. We werden altijd graag door haar opgetut. Maar met alleen mooi wezen kwam je er niet vertelde ze ons altijd.
Dromen realiseren

Aanvankelijk koos ik het kappersvak en mijn zusje Jody de opleiding tot schoonheidsspecialiste maar al gauw leerde wij van elkaar en volgden allerlei opleidingen om beide zo professioneel mogelijk te worden in alles dat met hair & beauty te maken heeft. Vervolgens bouwden wij ons eigen professionele team.

We hebben ieder onze eigen stijl, ik beschrijf de mijne als bohemian chique; vrij als een hippie en classy als een sterke zelfstandige vrouw. Een meisje dat weet wat ze wil en alles aanpakt om haar dromen te bereiken. Eenmaal een droom waargemaakt zal ik dit met alle klanten en lieve mensen on mij heen delen.

Na een leerzame stage, oneindig veel trainingen, de jarenlange ervaring en iedere dag weer nieuwe uitdagingen aangaan brengen mij in dit vak tot het niveau waar ik nu ben. Door de jaren heen ging ik opzoek naar mezelf en het antwoord op het vraagstuk wat ik graag zou willen bereiken? Hier maakte ik kennis met mijn zakelijke kant.

Mijn missie

Na het vinden van mijn dromen besloot ik ze om waar te maken. Als 21 jarig meisje met passie voor hair, beauty, mode en lifestyle begon ik aan dit grote avontuur. Op 1 september 2012 opende Beau Jolie haar deuren. Als professioneel kapster die meer wil doen dan alleen knippen had ik destijds geen idee hoe dit uit zou pakken.

Nu, 6 jaar later, kijk ik eens terug op wat Beau Jolie me bracht: een mooie salon, het beste team, een groot vast klantenbestand en nu ook de lancering van mijn eigen label in hair extensions!

How proud can a girl be?

XO
Marley