Verzorgingstips

Onze weave en tape extensions zijn handgemaakt van de beste kwaliteit écht haar. Zo zorgen we voor de meest natuurlijke manier van haarverlenging en/of haarverdikking. Om dit zo te houden dien je een aantal verzorgingstips aan te houden.

Dit zijn onze 10 tips.

01

Dag 1

Wacht na het inzetten 24 tot 48 uur met het wassen van het haar.

02

Wassen

Vóór iedere wasbeurt moet het haar klitvrij zijn, gebruik hiervoor een zachte borstel.

03

Producten

Gebruik professionele producten. Een hydraterende shampoo en conditioner zorgen er onder andere voor dat het haar beter handelbaar is en langer mee gaat.

04

Aanzet

Gebruik geen ander product op de aanzet dan shampoo. In de meeste gevallen zit er alcohol in de producten, die er bij de tape extensions voor zorgen dat de plakstrips beschadigen of loslaten.

05

Slapen

Ga nooit met nat haar slapen, laat het opdrogen of föhn het droog zodat je de volgende dag je haar verder kunt stylen. Bind het haar in een staart of vlecht wanneer je gaat slapen om klitten tegen te gaan.

06

Borstelen

Niet te hard borstelen! Gebruik een zachte borstel en zorg ervoor dat je goed op let dat er boven de aanhechtingen ook geen klitten ontstaan.

07

Stylen

Gebruik altijd hitte beschermende producten bij gebruik van een föhn, stijl- of krultang en zet deze altijd op de laagste stand. Let op: deze warmte bronnen kunnen de levensduur van de extensions verkorten.

08

Verven

Laat je stylist je altijd goed adviseren en zorg dat je chemische behandelingen zoals verven, highlights en spoelingen altijd ondergaat in een proffesionele salon.

09

Sporten

Ga je sporten, naar de sauna of zwemmen? Bindt het haar dan altijd samen in een vlecht of staart om klitten te voorkomen.

10

Vakanties

Voorkom contact met zee of chloorwater. Ga je toch zwemmen? Spoel het haar daarna altijd goed uit met kraanwater. Kijk ook uit met zonnebrand, hierdoor kan het haar verkleuren.

GarantieWij houden ons niet verantwoordelijk voor de conditie van de extensions, indien u geen gebruik maakt van de aanbevolen producten. Mocht dit wel het geval zijn geven wij een garantie van 8 weken.